Washington DC

OMG! Washington overtraffade verkligen alla forvantningar! Landade da typ 5-6 pa kvallen och det ar 29 grader i skuggan! Nar vi gar upp fran tunnelbanan in mot stan, kommer vi upp vid Dupont Cirkle....Nagon spelar musik, korsbarstradenn star i blom, manniskor sitter och myser pa uteserveringar i sommarklader! Aaaah, helt underbart! Husen e helt underbara, inte sarskilt hoga utan mer en mysig, "cosy", stad! Wow!
fredag kvall inleds med dinner pa Rumors, som sedan blev mer ett dansstalle.....Vi hade alla tre pa oss leggings och peeptoe pumps : Leggings maffian....haha, men alla fick ocksa skoskav...sarskilt Kajsa som knappt kunde ga pa lordagen for alla blasor och kottsar! jag fick tva pa stortarna men inte sa farligt! Iaf, pa rumors pratade jag med en Australienare som hette Lachlin, (uttalas typ, locklin) som hade varldens goaste australiska dialekt och var supertrevlig! Annars dansade vi en hel del vi tjejer sen bar det hemmat!

Lordagen var var enda heldag, sa vi begav oss till Vita Huset med ett litet stopp pa starbucks for lite kaffe till frukost! Som sagt Washington e hur fint som helst, och ja vid Vita huset e d typ en stor park, med massa tulpaner osv....Det var varmt pa lordagen ocksa! Men eftersom vi var lite trotta i fotterna och inte hade sarskilt lang tid pa oss bestamde vi oss for att aka med en san turistbuss....Sa dar satt vi, pa taket och tog kort efter kort pa alla byggnader, monument och fina vagar som fanns....Vi hoppade av i Georgetown, som verkligen var nagot av det mysigaste jag strosat runt i! Det fanns typ alla mojliga affarer, (till o med ett zara och en miss sixty affar, dar dom aven hade Killah, supercoolt)...sen at vi lunch pa nat mysigt stalle...efter lite mer strosande gick vi pa bussen igen och akte med pa den aterstaende resan.......Nar den var slut var vi helt slut och drog oss tillbaka mot hotellet for lite powernap och piffning....Vi gick ut och at en sen dinner pa ett sushistalle, supergott som vanligt med sushi.....vi hade tankt ga ut, men efter att vi konstaterat att det var tva gang som hade Mohippa pa det stallet bestamde vi oss for att d kanske var bast att ga hem till Hotellet! Kajsa som fick varldens allergiska reaktion pa all pollen osv hade redan gatt hem sa jag och Sara begav oss ocksa.....

Sondag morgon piper klockan 6:00 och vi maste ta oss mot flygplatsen...och efter en och typ tva halvdagar e det dags for oss tre att saga hejda till Washington som vi typ foralskat oss i! Definetivt en stad att aka tillbaka till! ( bilder kommer senare, jag lovar! ska bara fixa in dom pa datorn!) 
Fattas bara en t'shirt med trycket: 
I Love Washington DC

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0