Thanksgiving och en ipod shuffle!

Forlat att jag inte uppdaterat pa ett tag! Thanksgiving var verkligen jattetrevligt! God mat och mysig stamning! George hade dukat bordet, han e verkligen valdigt kreativ! Men visst at man en del, vi har fortfarande lite mat kvar fran middan.....vi hade forovrigt ca 7 pumkinpies, pa typ 11 pers! haha!

Iaf dagen efter hangde jag och Uncle Don med barnen....Uncle Don hade glomt sin laddare till sin laptop och behovde kopa en ny, sa vi akte till narmaste appleaffar.....Val dar bestammer han sig for att kopa en varsin Ipod shuffle till killarna, sa nar vi star i kassan fragar han vilken farg dom ska ha, sen vander han sig till mig och fragar vilken farg jag vill ha! ojoj, jag fortar inget och tror typ han skojar, man han sager bara valj du annars valjer jag en, sa jag fick en "Product red" Ipod shuffle! helt sjukt ! Det var liksom inte ens Tracey eller Kamran, utan typ en slakting! ja, men det ar val positivt att man e omtyckt av nagon iaf! :D

Traceys uncle hade dott, sa jag har fatt ta hand om killarna valdigt mycket denna veckan! men hon kommer hem i eftermiddag, sa det ska val ga, skulle egentligen vara ledig idag! men o andra sidan har det varit flera dagar nar jag inte har behovt jobba sa mycket som dom skrivit upp....men vi far se!

Just nu sover Monty i en av fotoljerna uppe i tv-rummet, dar granen redan star, ca 3 - 4 meter hog och fullsmockad av fargglada ljusslingor! och pa detta ska vi ikvall tydligen hanga upp alla julornament (typ julkulor o sant) snacka om att den kommer vara helt overfylld! ser redan mycket ut med ljusen!

Underbart!

Idag har jag alltsa sett Phantom of the Opera!!! Helt underbart! Vi var pa The Palace och sag den nya broadway uppsattningen av musikalen! Det var saaaaaaa bra! Verkligen battre an vad jag hade tankt mig! Jag hade inte sa hoga forvantningar anda, eftersom filmen e sa himla bra, och det e sa mycket lattare att gora det spannande pa film... Men jag maste verkligen saga att det var underbart! Spaktakulart, vackert och spannande! Det var en massa effekter, typ eld, fyrverkerigrejer och flygande takkronor! Wow sager jag bara! Och ibland var det sadar jobbigt vackert, typ sa att man fick tarar i ogonen for att dom sjong sa himla bra!
JA, jag vet inte vad jag mer kan saga, forrutom att "I loved it!" 

Imorgon e d thanksgiving...ikvall kom uncle Don hit, nan slakting pa Traceys sida...ingen aning hur, har kallas alla uncle...aven Kamrans kompisar Michael och John....Men iaf, imorgon blir det turkey, cranberries och pumpkinpie....Ata ata ata! Sen e d ju nastan December ju! helt sjukt! 4 manader!?! 

Fodelsedagspresent, socialsecuritycard och Phantomen!

Ja, idag har jag da ledig dag, sa istallet for att sitta har i flera timmar (vilket jag redan gjort) ska jag aka o kopa fodelsedagspresent till Pappa och kanske se om jag kan hitta nagra billiga vinterskor eller nat!

Jag har fortfarande inte fatt mitt Socialsecuritycard vilket ger mig mer o mer problem, jag kor just nu lite smatt olagligt, har ingen bank att satta in pengar pa, vilket resulterar i typ 300 dollar kontant pa rummet, sen kan jag tydligen inte anmla mig till kurser pa College utan ett socialsecurity nummer! halla! nu maste jag verkligen fa det! sa jag far forsoka ringa idag. Har forsokt fa hjalp av tracey o Kamran, men med den lediga tid dom har (= 0 sec) har dom inte direkt haft tid att hjalpa mig med det! Men jag ska ta mig sjalv i kragen o fixa det nu! FAst o andra sidan finns d ju dom som efter snart 1 ar fortfarande inte har nat (kann dig inte pikad Kajsa :P )

Imorgon e d sa himla spannande! Jag ska in med min familj o se Phantom of the Opera! Det ska verkligen bli sa himla kul! ser verkligen fram emot d super mycket!!!

Haromdan kollade jag o Kajsa pa flygbiljetter till Californien och Washington! Maste ju se vita huset ju! :D sa vi far se nar d bli av!

Jonas e ju i Florida, och snart (den 30 nov) kommer en ny svensk aupair hit! Sara Norrman, verkar verkligen trevlig, sa det far vi verkligen hoppas pa! Da blir teamsweden utokat med en medlem till! det kan alltid vara kul!

Sjuk! :(

Usch! Inatt har jag nastan inte sovit nagot alls! At en omelett igar o kande mig jattekonstig efterat! Sa jag satt pa toa o forsokte spy ungefar en 5 ganger i natt, men inte gick det....sen imorse vid 6 vaknar jag och tillslut gar det....Jobbigt varre nar man ska jobba....sa jag ringer Tracey och hon ber mig ta tempen, - ingen feber, sen ber hon mig ta lite CHildrens Motrin som dom tydligen anvander till allt,....typ ibuprofen med berryflavour! haha, men sen sover jag till 1....skont! Och nu mar jag mycket battre!

Igar var d en super bra dag! Pratade med Jasmine for forsta gangen sen jag kom hit! D var riktigt skont! hade en hel del att snacka om! Men ja, hela min familj med gaster i bakgrunden gjorde d inte sa latt....fast d gick anda!
Sen pratade jag med mamma pa kvallen! det var skont d med! fick en massa bra tips om framtiden :P...haha...eller nja!

Nu ska vi snart ha gaster! det ska bli kul, men jag ska vila lite forst o hoppas att jag inte blir mer sjuk! ska ju jobba imorgon med!


Forlat allt ackligt :P


Spara spara spara!

Har en lika anstrangande dag som forra gangen jag skrev....stackars mig! :P....

Men iaf, just nu har jag nastan inga sparade pengar, sen den dar vinterjackan! ojoj...sa teamsverige har bestamt att kollektivt spara hur mycket som helst! eller ja inte ihop, men sadar, peppa varandra, ata hemma hos varandra eller hos oss sjalva och typ max kopa te nan gang i bland! :P vi maste ju ha pengar till resor!

Eftersom jag inte kan komma hem till Davids Konfirmation har vi nu borjat kolla upp mojligheten att aka till CAlifornien i en vecka! :D hoppas hoppas hoppas! Sen haromdagen nar vi pratade om att Traceys mamma har ett hus i Florida kom vi in pa att kanske jag, TRacey och barnen ska aka dit! sa vi far se! da far jag se Florida med! inte sa daligt!
Teamsverige funderar ocksa pa att ta en weekend till Washington for att se vita huset!

Forovrigt ligger jag nastan somnlos om natterna i jakt pa ett bra betalt, roligt och valutbildat jobb!? hmm! nagon som kan ge mig lite hints!?

Jobb dag?

Ja jag vet inte vad jag ska saga, jobbar idag fran 7-3 men mellan 9 och halv 12 e alla barnen i skolan, och nu nar jag hamtat Monty och gett honom lunch, gick han in till Tracey for att sova....Sa nu har jag inget att gora, och klockan e 1.....vid 3 kommer Henry och George hem....ja det e den jobb dagen....haha! Slappt e val ett ord som passar bra! haha....kanske ska aka o trana nar jag e ledig! Kan behovas...Jag har dock inte gatt upp nat sarskilt annu, inte 10 kg som vissa andra aupairer....men visst, man far verkligen halla koll pa vad man ater....
Det som e jobbigt e just det att man e hemma sa mycket, utan att behova gora sadar mycket, da blir d latt att man e lite smasugen och gar o smaater....hemma behover man ju bara tanka pa sig sjalv, sa da kan man ju gora saker hela dagarna, har maste jag ju va hemma nar jag jobbar, aven om jag verkligen inte gor nagot! men men, sa e d! Jag kan ju inte klaga iaf!

Sliten!

I Helgen var det tankt att vi skulle ha en slapphelg, team sverige! Eftersom min familj var i Michigan over helgen!
Jag hamtade upp Kajsa pa fredagen, sen akte vi runt i, jag lovar, ALLA affarer for att kopa mat infor helgen....Flaskfile med hasselback och bearnaisas pa fredagen! Det var saaa gott!!! Jonas var ocksa dar men fick aka hem over natten eftersom han jobbade pa lordagen...Men jag o kajsa somnade val vid halv tre sadar och gick upp vid 12??? Men iaf sa akte vi da till Woodfield...Dar kopte jag (med daligt samvete och ont i magen) en ny vinterkappa! Guess, 193$....ojojoj vad det kandes! men ingen mer H&M! och Gud vad fin den ar! 
Sen pa lordagen hade vi var valdigt onyttiga kvall! hehehe....men det behovde vi! Vi kom nog i sang, eller "i soffa" vid halv tre kanske, men sov inte mycket for det....trangt var det iaf, sa jag sov typ en 4 timmar allt som allt....men ja jag o Kajsa badade bubbelbad vid 1 nar vi vaknat och sen at vi frukost vid 3 sadar! haha, det var sa galet!
Sen pa Sondagen nar jag ska kora hem Jonas ringer deras security company o sager att dom har fatt in ett larm pa att det e rok hos oss, typ att en Smokedetector har satts pa eller nat, sa d blir varsta uppstandelsen, inget hade ju hant, men dom ringde bade mig och Monireh, barnens farmor och hon blev ju jatte orolig....Forsokte da ringa Tracey, men hon svarar inte! sa jag avgar inte aka nanstans, Jonas blir hamtad av sina vardforaldrar och Kajsa far sova over!

Tank om det verkligen brunnit och dom inte svarat! helt galet...

Pa mandagen nar jag slutat jobba akte jag o Kajsa till Long Grove och gick runt.,...jag har bott har i typ 2 manader och har inte varit upptown annu! men det var inte sa mycket jag missat, forrutom en skandinavisk affar! med svensk mat! :D haha....

Inatt somnade jag vid halv tio och sov till halv tio, sa jag e utvilad och forkyld! :D


Sorry folks....

...Att jag har varit sa seg med att uppdatera...men jag ar anda ratt stolt, eftersom det betyder att jag spenderar mindre tid vid datorn, dvs jag ar inte en sa stor datornord som jag kan vara ibland! typ sitta uppe hela natten! men nej, framsteg!

Iaf: Ja jag har da haft varldens chilligaste schema, forra veckan var jag ledig sa grymt mycket....:D
Jag hade ju kopt en vinterkappa, helt perfekt och sjukligt snygg pa, men tror ni inte att en som gar upp pa den, sa jag gar tillbaka och byter ut den pa lordagen nar jag och Jonas var downtown (som jag maste saga var en grymt trevlig dag), pa sondagen upptacker jag att en som pa den jackan ocksa har gatt upp, sa pa sondagen lamar jag tillbaka den...snacka om deprimerande....inte ens ett par nya svarta Cheapmonday jeans och en klanning som reats fran $68 till $29, fick upp mitt humor! ojojoj...sa nu forsatter jakten pa den perfekta kappan.....Segt! eftersom det snoade i torsdags!

Sen e jag sa grymt "exited" eller "spent" for helgen! Hela familjen ska aka till Michigan pa fredag formiddag och kommer inte hem forran sondag natt! Sa jag har huset for mig sjalv!!!!!!! Sa jag, Kajsa och Jonas ska laga god middag pa fredagen och sen ska jag och Kajsa sova over....och pa lordagen blir det mer en myskvall dar alla kommer sova over! :D det kommer bli sa himla kul! ser saaaaaaaa mycket fram emot det! raknar nastan timmarna dit! Och det sager inte lite!

JO, som jag namnde snoade det i torsdags nar ganget var pa Barnes & Nobles, ojojoj vad deppigt, men som tur val e sa hade det smalt undan nar vi skulle kora hem! men anda! jag vill inte ha sno annu, jag maste ju hitta ett par vinterskor och en vinterjacka forst! hmmm......
Nej nu maste jag leva lite igen, sa jag ska nog ga o ata lite frukost nu!....

RSS 2.0