And now it's official...

...Jag har en demo! haha....Igar hande det, inspelningen alltsa... Traffade dr Clensy innan for repetition, det gick super... Han e ju hur grym som helst pa piano, sa jag kan verkligen inte tacka honom nog for att han kunde hjalpa mig! Spelade in Eva Cassidy's Verision av Somwhere over the rainbow, eller ja, min verision av eva cassidys... Det blev 2 inspelningar av den, for bada var helt olika, men lika bra, sa vi far se vad som hander....Sen var det dags for mig att spela sjalv, sa da blev det Norah Jones lat Cold, cold heart... Allt kandes riktigt bra! sa vi far hoppas att det inte gor allt for mycket att den kommer komma lite senare an vad dom har antagningsproven....men men! 

Idag tranade jag, eller snarare nu i kvall, och kunde glatt konstatera att det verkligen borjar ga at ratt hall igen! wiiihooo! kanns verkligen super bra! Sa, pa vagen hem firade jag med att svanga inom Barnes & Nobles och kopa 2.........Bocker! ;).....Love Walked in av Marisa De Los Santos och Promise not to tell av Jennifer McMahon...

Nar jag pratade idag med mamma fick jag hora om den hemska och helt obeskrivligt grymma upptackten av en kvinna som varit inlast i en bunker av sin pappa i 24 ar! anda sen hon var 18! Hon har under den tiden fott 6 barn, 3 av dom har blivit uppfostrade av kvinnans mamma och pappa, och 3 av dom har varit inlasta hela sina liv med mamman. Dom hade alltsa inte nagonsin sett dagsljus. Ja, jag sager bara, ga in pa nan dagstidning och las! Det ar sa hemskt att jag vet inte riktigt vad jag ska gora av mig sjalv! det ar sa obeskrivligt hur grym maniskan kan vara! och sa sager dom att alla ar goda innerst inne!

Helg igen, bowling konsert och inspelning!

Ja, da var det da helg igen! kan knappt forsta att det bara va en vecka sen vi var i Washington....tiden har kanns sa konstig, visst det kanns Oj, e d redan helg? men samtidigt sa kanner man ibland, oj, var det bara tva dagar sen jag...... hmmm...konstigt, jag vet!

Ikvall e d da dags for aupair mote. Vi ska bowla.... Men innan det ska team sverige traffas, Anette som vi inte har traffat pa evigheter (kanns det iaf som) ska komma med, och sa ska vi kaka middag i Northbrook court.....Forra gangen Jonas, kajsa och Sara var dar hade Jonas sett en pampig mamma kliva ur en svindyr ny Merca-van, och sa skamtsamt till Kajsa..."du, det dar skulle kunna va Henriettas forra vardmamma"....Kajsa blir da tydligen helt blek i ansiktet..."det ar Henriettas forra vardmamma"...... Da hade dom parkerat bredvid varandra...jag kunde inte vara lyckligare att jag inte var med.....Men idag blir det da dags att se upp med vem jag stoter pa!

Pa lordag blir det repetition till konserten som vi ska ha pa sondag med gospelkoren! det ska bli kul! Men mest spannande ska det bli pa mandag, da jag ska spela in demon som jag ska skicka till glimma.....(ca$295) sa om jag inte kommer in tror jag att jag kommer bli riktigt bitter .......;)
 

Dagens text!

Kom idag pa att jag inte lyssnat pa pandora pa ett bra tag, kom direkt in pa Paolo Nutini radion, och da kom den har underbara laten av Lifehouse:


image25

Somwhere in between

I can't be losing sleep over this, no, I can't
And now I cannot stop racing
Give me a few hours
I'll have this all sorted out
If my mind would just stop racing

'Cause I cannot stand still
I can't be this unsturdy
This cannot be happening

This is over my head but underneath my feet
Because by tomorrow morning I'll have this thing beat
And everything will be back to the way that it was
I wish that it was just that easy

'Cause I am waiting for tonight
Then waiting for tomorrow
And I am somewhere in between
What is real and just a dream
What is real and just a dream
What is real and just a dream

Would You catch me if I fall out of what I fell in
Don't be surprised if I collapse down at Your feet again
I don't want to run away from this
I know that I just don't need this

'Cause I cannot stand still
I can't be this unsturdy
This cannot be happening

'Cause I am waiting for tonight
Then waiting for tomorrow
And I am somewhere in between
What is real and just a dream
What is real and just a dream
What is real and just a dream
What is real and just a dream

Washington DC

OMG! Washington overtraffade verkligen alla forvantningar! Landade da typ 5-6 pa kvallen och det ar 29 grader i skuggan! Nar vi gar upp fran tunnelbanan in mot stan, kommer vi upp vid Dupont Cirkle....Nagon spelar musik, korsbarstradenn star i blom, manniskor sitter och myser pa uteserveringar i sommarklader! Aaaah, helt underbart! Husen e helt underbara, inte sarskilt hoga utan mer en mysig, "cosy", stad! Wow!
fredag kvall inleds med dinner pa Rumors, som sedan blev mer ett dansstalle.....Vi hade alla tre pa oss leggings och peeptoe pumps : Leggings maffian....haha, men alla fick ocksa skoskav...sarskilt Kajsa som knappt kunde ga pa lordagen for alla blasor och kottsar! jag fick tva pa stortarna men inte sa farligt! Iaf, pa rumors pratade jag med en Australienare som hette Lachlin, (uttalas typ, locklin) som hade varldens goaste australiska dialekt och var supertrevlig! Annars dansade vi en hel del vi tjejer sen bar det hemmat!

Lordagen var var enda heldag, sa vi begav oss till Vita Huset med ett litet stopp pa starbucks for lite kaffe till frukost! Som sagt Washington e hur fint som helst, och ja vid Vita huset e d typ en stor park, med massa tulpaner osv....Det var varmt pa lordagen ocksa! Men eftersom vi var lite trotta i fotterna och inte hade sarskilt lang tid pa oss bestamde vi oss for att aka med en san turistbuss....Sa dar satt vi, pa taket och tog kort efter kort pa alla byggnader, monument och fina vagar som fanns....Vi hoppade av i Georgetown, som verkligen var nagot av det mysigaste jag strosat runt i! Det fanns typ alla mojliga affarer, (till o med ett zara och en miss sixty affar, dar dom aven hade Killah, supercoolt)...sen at vi lunch pa nat mysigt stalle...efter lite mer strosande gick vi pa bussen igen och akte med pa den aterstaende resan.......Nar den var slut var vi helt slut och drog oss tillbaka mot hotellet for lite powernap och piffning....Vi gick ut och at en sen dinner pa ett sushistalle, supergott som vanligt med sushi.....vi hade tankt ga ut, men efter att vi konstaterat att det var tva gang som hade Mohippa pa det stallet bestamde vi oss for att d kanske var bast att ga hem till Hotellet! Kajsa som fick varldens allergiska reaktion pa all pollen osv hade redan gatt hem sa jag och Sara begav oss ocksa.....

Sondag morgon piper klockan 6:00 och vi maste ta oss mot flygplatsen...och efter en och typ tva halvdagar e det dags for oss tre att saga hejda till Washington som vi typ foralskat oss i! Definetivt en stad att aka tillbaka till! ( bilder kommer senare, jag lovar! ska bara fixa in dom pa datorn!) 
Fattas bara en t'shirt med trycket: 
I Love Washington DC

Fredag!

Ja, da var det ju fredag igen! :D haha, och jag har ledig helg! sa pa sondag ska jag till kyrkan och sen ska vi allihop till ett outlett stalle ca. 30 min arifran som vi inte varit pa annu....Det ar var Rip-stick king, hahahahahaha, Jonas som har sett det nar han kor till Wisconsin...sa ja, dit ska vi! Det e ju bara en vecka kvar tills jag, Kajsa och Sara aker till Washington! aaaah, det ska bli sa himla kul!

Fragan just nu e dock vad som hander ikvall........

Idag har jag iaf varit riktigt duktig och hunnit gymma och allt....plus att jag atit rimligt! skont! det kanns att det borjar ga at ratt hall.....Och ja mamma, jag gor alla ovningar igen! sa nu blir det fasta ben och mindre hull! hahaha.....

Yogi!

Ja, jag har ju glomt att skriva det har, men vi ar iaf hundvakter at Michael och Carols hund Yogi, eftersom dom egentligen inte far ha hund i sin lagenhet....haha, sa ja, nu bor han har tills dom hittar ett hus.,...Dom letar for fullt, och jag hoppas innerlligen att det agr snabbt....
Saken e att den har hunden e val snall o sa, men ratt sa acklig, han dricker ur toaletterna osv! :P..blaaa...
Men jag maste da iochmed det har officiellt saga att jag nog har kommit over min hundradsla! Och det kanns valdigt bra faktiskt! Okej, jag tycker inte om dom overdrivet mycket, men jag e inte radd langre! NICE!

Lange sen Dagens text!

Ja herregud, det var verkligen inte igar....Men jag maste ju nastan ta Colbie Caillats sang Bubbly...I know, it's old and it's overlistened....(haha vilken svengelska) men den maste bara med! :



Bubbly
Will you count me in?

I've been awake for a while now
you've got me feelin like a child now
cause every time I see your bubbly face
I get the tinglies in a silly place

It starts in my toes
and I crinkle my nose
where ever it goes I always know
that you make me smile
please stay for a while now
just take your time
where ever you go

The rain is fallin on my window pane
but we are hidin in a safer place
under covers stayin dry *(safe) and warm
you give me feelins that I adore

It starts in my toes
make me crinkle my nose
where ever it goes
i always know
that you make me smile
please stay for a while now
just take your time
where ever you go

What am I gonna say
when you make me feel this way
I just........mmmmmm

It starts in my toes
make me crinkle my nose
where ever it goes
i always know
that you make me smile
please stay for a while now
just take your time
where ever you go

I've been asleep for a while now
You tucked me in just like a child now
Cause every time you hold me in your arms
I'm comfortable enough to feel your warmth

It starts in my soul
And I lose all control
When you kiss my nose
The feelin shows
Cause you make me smile
Baby just take your time now
Holdin me tight

Where ever, where ever, where ever you go
Where ever, where ever, where ever you go
Where ever you go, I'll always know
Cause you make me smile here, just for a while


Regn regn regn...

Jag glomde ju namna att de regant konstant idag, och iaf halva dagen igar! sa det var ju verkligen inget plus i kanten...plus att playdaten vi fixat med nagra inte blev av, sa vi satt o kollade pa film istallet....

Sen har jag tankt att bli bra igen, typ pigg o glad kexchoklad liksom! Sa jag ska forsoka med sa mycket kraft som jag kan uppbringa att vara pigg och glad och motionera och ata mindre skrap och ha superkul med barnen och borja ha strangare regler osv.... vi far se hur det gar med det....men om jag kan uppbringa mycket energi kanske jag gar upp en 20 min tidigare an vanligt och gar lite pa Stair mastern!? Yeay Me! haha

trasig mobil och installd tennis....

Ja, idag har det varit en dag dar bitterheten fatt floda fritt! Monty har av misstag!? gjort sa att skarmen pa min mobil inte funkar...Sa jag kan inte se nat! Han hade typ statt pa den eller nat, for det var liksom en spricka fram pa den och ja, skarmarna funkar da inte....Men iaf, det har varit varldens stahej for den har himla mobilens skull, For Tracey skulle fixa med det en dag o se till sa jag fick en ny, men da sa dom att hon skulle ga till en speciell AT&T affar, sa da akte jag dit idag med Monty. Efter att ha vantat i ca 20 min, (jag o monty kollade bilar i en biltidning) sa kommer jag fram o sa sager dom, Ja det har e ju en fysisk skada, och garantin tacker inte det, sa tyvarr kan vi inte gora nat.....Nehej! kunde dom inte sagt det pa det forsta stallet liksom! Jag menar, den har specialaffaren lag typ en halvtimme bort liksom! Men iaf, Imorgon ska jag da fa en ny.....ah...saaaa segt!

Sen var det ju sa att vi skulle spela tennis idag, Jag, Kajsa, Sara och Jonas.....Alla var super peppade och var saaaaaaaaa exited over att vi alla kunde komma ifran och ja ha kul osv.... Sa kommer vi fram till Gymet, och eftersom ingen av dom e medlemmar i gymmet far vi reda pa att dom maste betala 12$ var for att komma in, plus att tennsbanan kostar 25$.....sa det blev lite val mycket pengar for lite tennis....jamenar, typ 20 dollar var for en timme??? Nej.... Sa vi drog hem till mig istallet och at jordgubbar, vindruvor och drack te! :D det var trevligt det med!

Var, nu ar du har vad vi har laaangtat efter din sol.......

JA, nu var det da dags for varen att komma, och inte en dag fortidigt! hahaha, ja vi har ju vantat och vantat har i snon, men haromdan var det minsann 20 grader! Wow...haha, sa d var ju inte direkt kallt eller sa.....

Annars var jag och shoppade igar...skulle hitta ett par traningsskor, vilket jag har forsokt att gora sen jag kom, men nu slog jag till! Sen nar man e pa jakt efter nagat hittar man ju sjalvklart en hel del annat ocksa......sa nu ar jag ett par stortcoola skor, en vaska (antligen! hahahaha alla har pikat mig for min vaska har, sa ja, nu!), ett par adidas joggingpants och na, det var val det! ja....men ja tva par skor pa en dag e inte fyskams! haha.....och det ar ju det jag brukar komma hem med!

Idag e d da onsdag igen, vilket for min del betyder spanska! Ska gora en "cultural report" om Spanien! hehe.... Vi e en san liten klass, typ 5 pers varje gang, och vi har sa sjukt kul nar vi val kommer igang.....pratar om alla gamlingarnas festminnen med droger osv....hahaha dom e verkligen helt galna....mest tycker jag om den jag storde mig mest pa i borjan, hon kvinnan som jobbar med kindergarden...Hon e stortskon, Italienska och valdigt mammig, eller ja hon paminner en del om mamma, for hon e sadar rolig och skamtsam men anda fasta asikter och valdigt omtanksam! Men hon berattade iaf om att varje fredag nar alla barnen akt hem, satter sig hon, rektorn och nagra till larare och Sippar pa Cosmos och dom andra Shottar....hahahahahahaaaaa, sa sjukt! men med ett sant jobb som dom har sa....:P 

Idag tranade jag forresten, vilket inte hander allt for ofta, men nu maste jag komma igang, annars blir jag deprimerad! man marker liksom inte riktigt forran man ser kort av sig sjalv hur illa det verkligen ar, men nej! skarpning! nu har jag natt toppen och ska bara vandra nerat! hahahaha......NU e d iaf fint vader sa man kan komma ut lite! na, snart dags att dra upp Monty och hamta Henry!   

fredag igen!?

Ja, da e snart en till vecka over....imon blir det en chillig dag, har bara Henry hemma, som dessutom ska pa kalas en timme innan jag slutar, sa jag kan ju inte klaga.....sen blir det filmkvall pa kvallen, eftersom Jonas ocksa har sina barn imon! Sa ja...sen e jag ledig pa sondag....kanske aker downtown med mina vanner....har blivit forfragad av en pastor att lasa en taxt pa ett utlandskt sprak. Han sjunger namligen i gospelkoren, och skulle tydligen predika om babel, och ville ha nagra som laste en text pa olika sprak.....kul ide, sa vi far se vad det blir av det!

Annars lag jag vaken nastan en hel natt och funderade over framtiden! det e sa spannande och sa nervigt....men ja jag har borjat fundera en del pa att aka till Faroarna och bo dar ett litet tag, typ 3-6 manader! vi far se....men det hade varit riktigt kul! problemet e bara att jag far gora det ratt snart da....sa om jag inte kommer in pa gospellinjen sa blir det kanske nat sant!?

Jonas ripstickade har i torsdags och ramlade och stukade foten....men han hade sa ont att han inte orkade gora nat...sa jag akte till wahlgreens o kopte tva typ bandage, choklad och ett krya pa dig kort. Jag tror jag skrattade mer an honom, jag hade sa kul... Sa har stod d:

Kuvertet:
Till min sjuke och skadade van Jonas...

framsida, (blomma) As you Recover

insida (dar det e tomt skrev jag) from your serious illness...

Insidan (stod det typ nat santhar) " I hope you feel encouraged and proud over the progress your making"
under texten:
Henrietta

Hahahahahahahahahaaaaaa..... Jag har helt enkelt blivit uppfostrad av helt fel mamma for att vara daltig! Och som tur val e kan Jonas ta det, for hans mamma e tydligen likadan.....Go mammor som jobbar in the medical field!

Vardag igen...

Ja, det har val inte hant sadar jatte mycket sen jag skrev sist....
I fredags kvall kom Jonas, Sara och Derek (var nyvunne van sen forra fredagen) och vi kakade Tacos o sadar....trevligt...Sara sov over och pa lordagen kom ju da min vardfamilj hem.... Jag bestamde mig for att fixa middagen pa sondagen istallet sa jag kunde gora det lite i min egen takt...
Sa jag och Sara akte tillslut downtown pa lordagskvallen, at dinner pa Benningans eller vad det hette (typ en irlandsk restaurang) Vi at Nachos till forratt och sen Kyckling Fajitas till huvudratt....det var helt okej, inte sadar Ahh det var supergott, utan mer jaha, okej... men absolut inte ackligt heller...
Iaf sa akte vi runt en hel del! hahaha, och tunnelbanan var nog dar vi hade roligast pa hela kvallen...:D "I'm so hoodzie, OMG, I know shit" hahaha ja det var ett litet axplock! Iaf sa skulle vi traffa nagra tyskar, och som vanligt fick vi det bekraftat att tyskarna varken inte e dom roligaste eller gottigaste....Sa jag och Sara begav oss redan vid 12 sadar eftersom sista taget gick da.... 
I sondags gjorde jag da middag, en av mammas specialiteter, en flaskfileratt med hasselbackpotatis, konjaksmedvurst och halumi....Hittatde dock ingen brandymedvurst, sa d fick bli vanlig Salami, men det funkade det med....Det blev riktigt omtyckt...eller ja av Tracey, Kamran och Jonas....George tyckte om potatisen med sasen och Henry kakade potatisen med nan Steaksauce....haha...Och monty, ja han at nog ingenting! 
Ja Jonas var ju dar, sa efter maten gick vi ner till mitt lilla krypin och kollade pa Sa ska det lata! Finns det nagot svenskare an det??? (det skulle val va allsang pa skansen isf).....

Vad jag gor nu? Jag jobbar....fast Monty kom precis hem, somnade nastan i soffan, sa jag fick bara upp honom till hans rum, sa nu sover han sa gott sa! hahaha....vilket anstrangande jobb jag har! 

RSS 2.0