Cheesecake factory!

Igarkvall at jag och Kajsa pa Cheesecake factory igen, jag bestallde en kyckling och Kajsa en Pastaratt....Nar vi far ratterna skar jag ner i min kyckling och upptacker att den e rosa inuti...sager da till var servitris och det blir varsta uppstandelsen, hon bar genast bort den, sen kommer Manegern: Hi, I'm so sorry, do you want another one osv....ja ursaktade en massa, men jag bara visst jag vill ha en ny, jag far lite potatismos medan jag vantar, (den e hur god som helst) Sen far jag den och servitrisen ursaktar pa nytt, sen nar jag o Kajsa nastan e proppmatta kommer manegern tillbaka och bara: Hi, how was the chicken, and your food osv, sorry, You have to save room for the ceesecake I'm buying you! Vi trodde vi hort fel, men vi bestallde cheesecake, aaah sa gott det var! sen far vi notan, da har jag fatt cheesecaken gratis! hehe, jag ar sa glad att jag sa till.....Sen idag hade man rester, och imorgon och....Okej det ar dyrt, men man far mat for typ en vecka! haha, forra gangen delde vi pa en forratt, huvudratt och en cheesecake, och det blev anda rester, Doggiebag har en helt annan innebord an i sverige kan jag lova... Sen den har gangen hoppade vi over forratt och tog en varsin huvudratt, jag lovar nar vi klamt i oss potatismosen som jag fick extra, och det supergoda brodet innan har vi redan lite mat i magen, sa nar huvudratten ska atas ater vi typ max en tredjedel av den! helt galet! sa Go cheesefactory, och Go att jag fick en rod kyckling som gjorde att jag fick en massa bonus! :D:D

Dagens text

okej, jag kande att jag varit lite seg pa det har med dagens text, kanske ska borja bli serios igen! sa har kommer en text av Andy Davis:

Andy Davis's Picture
Bigger than Us

Got a feeling
Somebody's up there pulling the strings
We're not on our own
Do you see it?
It's just like watching gravity fall
And you don't know how

Oh, but signs point to a miracle
It's not coincidence
We've gotten into this

Baby, this love is something
Something bigger than us
Bigger than us
Our love is something
Something bigger than us

Look above us
You'll see what I've been trying to say
These stars were arranged
Just like we were
And I thought I found you
All on my own
That's crazy now

Oh, when it's all so unbelievable
I'm not superstitious
Baby, it's just making sense that this

Love is something
Something bigger than us
Bigger than us
Our love is something
Something bigger than us

To say that from the Beginning
To the beginning of this day
The ways the world could be spinning
And it had to be this way

Oh, and love's not just the sum of us
It's so much deeper
Goes so much wider
Love of a sweeter kind
Love with a patient mind
Bigger than my eyes have ever seen
Than my imagination dreams
It's big enough
Bigger than us
Love is patient, love is kind
Love has given us a sign
It's big enough
Bigger than us

And love is something
Something bigger than us
Bigger than us
Our love is something
Something bigger than us

New family - a new life!

OJojoj, kan inte ens forklara hur bra det kanns att jag tog modet till mig och bestamde mig for att byta till en ny familj! Den har familjen e sa go! tar verkligen med mig som en i familjen, skamtar och e allmant trevliga och hjalpsamma! Dessutom e dom valdigt generosa! Mitt nya rum e storre an mitt forra, jag har dessutom en walk=in closet och sjalvkalrt egen toa med dusch! Jag har dessutom fatt en mobil och en laptop som ingen anda anvander! jag behover inte heller betala nagot for bensinen! sa det kanns ju ratt bra om jag sager sa! Jag bor ocksa granne med en annan AuPair, fran Tyskland saklart, som alla Aupairer verkar vara ifran! Jag lovar, d e helt sjukt hur det vimlar av tyska AuPairer har!

Ja, jag far val ursakta att jag varit seg pa att uppdatera har pa min blogg, men nu nar jag har "settled down" har kommer jag vara lite mer serios, och ha mer tid till det!
Na, nu e d dags att sova lite, har en forkylning pa g, sa jag far forsoka vila ut den! Har ledig dag imorgon! haha,  har precis jobbat min forsta dag har och ska ha en ledig dag direkt! kanns lite konstigt men jag vanjer mig val!

Henrietta has left the building...

okej, nu har det hänt en hel del! Sorry att jag inte haft nån tid att skriva, men men här kommer en lite förkortad verision iaf...
Hade mötet med min hostmum och Judy (min LCC) och då skrev vi egentligen bara under båda två att vi skulle "separera" eller vad man nu ska kalla det...Sen pratade jag och min hostmum om hur vi skulle lösa det, dom behövde egentligen inte ha kvar mig, så då sa jag att jag har redan blivit erbjuden att få sova hos flera olika vänner, så för mig är det ingen fara...Och mamman bara , okej, men visst, närdå? närsom egentligen det beror det på om ni behöver mig mer...Men det behöver vi inte så du kan gå och packa (okej så brutalt var det inte, men iaf det ledde iaf fram till det) Så jag packade på typ en halvtimme och blev sedan hämtad av Kajsa. Så sedan i onsdags kväll har jag bott i familjen Fielers hus, på en madrass inne i Kajsas rum....hehe..

Idag händer det ännu mer saker, om cirka en halvtimme eller så ska jag träffa en möjlig ny familj. Föräldrarna är doktorer båda två, men det är alltid någon av dom hemma. Dom har tre pojkar som e 3, 5 och 7 år! hehe, ska bli spännande och se! hade varit skönt, annars tar det ytterligare några dagar innan Kajsa får sitt rum ifred....

Fick ett telefonsamtal från mamma idag, tydligen mår inte gamlamormor allt för bra....lite jobbigt att höra eftersom man e så långt borta just nu....men men...

Byta familj!

Okej, det har hant en del sen sist jag skrev...Internet kranglade som vanligt och har varit borta i nagra dagar nu! men iaf, jag ska gora en re-match, dvs byta familj! Har redan pratat med Lisa om det och vi ska traffa Judy imorgon....Det roliga ar att alla jag pratar med sager att jag gor ratt sak! sa det kanns faktiskt valdigt bra att jag tog det beslutet nu, om nan vecka hade jag inte kunnat gora det for barnens skull.....Det som e negativt ar att jag maste vara kvar har i familjen ett tag, och det kanns ju lite obekvamt, bade for dom och for mig...Men det ar livet! Det som inte dodar dig gor dig bara starkare! eller hur!?.....

Imorgon borjar deras nyarsfirande, lite smaspannande, sa jag ska hem till Kajsas familj och ata middag pa kvallen! ska bli kul! dom e harliga, har erbjudit mig att bo hos dom om jag vill, tills det har kommit upp en losning pa det har....men vi far se! na, nu maste jag sova! kramkram till alla!

Ah!

Idag har det varit en knapp dag - Labour day!
Familjen  har ju varit i Michigan och kom hem vid halv tolv, trodde dom skulle va hemma vid tio, sa jag gick upp riktigt tidigt for att stada osv! men ja, det hade ju inte behovts. Sen vid 5 drog dom o at middag hos nagra vanner, sa da fick jag komma pa nat att ata, sa jag kollade med Kajsa eftersom hon hade ledig dag, och visst! vi drog up town highland park! :P jag skulle va hemma vid 7:30 sen nar vi satt utanfor starbucks kollar jag in plockan for vi har ju varit ivag ett tag, AAAH! klockan ar 7:42! PANIK!!! Men sa kommer jag hem vid fem i, och gissa, dom e inte ens hemma! som tur val e! haha, men ja nu sover barnen och jag ska inte jobba sa mycket imorgon, e ledig fran 9:15 till 3:15.....hehe.....:) I like school time!

Down Town

Ojojoj....Idag tog jag tåget ensam down town...planen var att jag skulle träffa Henrika, en annan svensk Au Pair, men när jag efter en timmes tågresande kommit fram, får jag reda på att hon inte kan komma....Men jag deppade inte ihop för det! Jag tog tillfället i akt att autforska staden på egen hand!

Först började jag med att följa strömmen! Det gick väldigt bra faktiskt, jag tänkte att dom flesta går ju antagligen till centrum... Men när jag gått ett bra tag och jag fortfarande inte ser nåra särsklilda affärer, går jag in på PayLessShoesSource och frågar. Jag har gått helt rätt och ska bara fortsätta två "blocks" till! hehehe! Grymt!


Kom precis hem och bäddade alla tjejernas sängar, eftersom jag trodde dom skulle komma hem imorgon, men fick reda på att dom stannar tills på Måndag, så jag e ledig imorgon också. Så då ska jag uttnyttja mitt helgspass och åka down town igen, den här gången dock med Kajsa...kan va rätt skönt att vara fler också!


Ledig dag!

Idag tänkte jag åka in till Down town Chicago! Familjen ska åka till Michigan över natten, så jag har huset för mig själv tills imorgon förmiddag! Ska bli lite skönt faktiskt! hehe... Kan man träna i deras gym, äta lite vad man vill, och  var man vill! :P haha.... nä, men visst lite ska det bli skönt!

Så, igår jobbade jag typ 11 timmar, :o men ja, jag har ju ledigt nu! Judy min LCC var här i onsdags och pratade med mig och Lisa, Lisa var lika upptagen som vanligt med telefon, och handdator i högsta hugg, men det kändes ändå bra att prata igenom alla regler och så!

Fick ett så himla fint brev från familjen! Med 70 procentig choklad! Wie! hehe, den ska jag nog knapra på lite idag! Annars äter man ju nyttigt, förutom att det man äter som e nyttigt är så grymt mycket mer onyttigt än i sverige, tex. bröd! Så ja.....men jag har nog inte gått upp nåt annu, snarare åt andra hållet! Men magen e lite svullen ibland, men jag tror det beror på att maten e annorlunda, och brödet framför allt!

Nää, nu tänkte jag gå upp o äta frukost, sen måste jag kolla tåg tiderna! Ska bli lite smånervöst att åka in själv! men det ska nog gå! Ha det super, för det ska jag försöka ha det! Kramkram


RSS 2.0