Sommar sommar sommar!!!

JA, nu e det da Juni...och ja redan slutet pa Juni! DVS det ar bara 1 vecka och 4 dagar tills jag och Kajsa aker till LA, och bara 3 veckor och 1 dag tills Kajsa aker hem till Sverige! och nastan bara en manad tills min familj kommer och sen aker jag hem! hmmm...kanns valdigt konstigt!

Iaf, eftersom det e sommar har jag inte riktigt orkat vara sadar sarskilt mycket vid datorn, sa det e darfor jag varit extra seg pa att uppdatera bloggen!

Hardtraningen e i full gang, tranar nastan varje dag! Nu ska Kilona bort! :P.....haha..

Imorgon e det George's fodelsedag, sa idag maste jag aka & kopa en present..... men det ska nog bli bra! Sen har ju Jonas familj kommit hit...sa dom har jag traffat! valdans trevligt! Vi firade namligen lite midsommar i Mandags, med matjesill, minimidsommarstang och ringdanser...... Jag och Kajsa firade ocksa midsommar, fast i fredags, med kottbullar, potatismos, brunsas, lingonsylt och nypotatis! sa nu har midsommar verkligen firats! :)

Jag borjar verkligen bli lite stressad over hur liten tid det e kvar nu! jobbigt varre! skulle inte gjort mig nagot om det var en tre manader kvar istallet for tva....sa pa lordag och sondag maste jag definitivt downtown! kanske ska ta med cykeln? jaja.....det ska bli skont att komma hem till sverige ocksa...men anda!

MYRTLE BEACH!

Efter en underbar vecka i ett "beach house" pa stranden i Myrtle Beach kom vi hem for en halvtimma sen brunbranda och trottaq efter den 18 timmar langa bilresan hem! :D

Har aldrig varit med om en harligare semester eller jo, men iaf det var riktigt mysigt...som sagt lag vara tva hus (vi var 16 pers som delade pa tva hus med fem rum i varje :P) sa jag hade eget rum, badrum och en queensize sang! haha, utanfor var det en liten men trevlig pool. Vaknade pa morgonen och tittade ut over havet, sa efter att ha traskat ner for trapporna stod man med tarna i stranden! :) det var minst sagt underbart! Tracys slakt var dar, eller delar av den, och alla var supertrevliga... Traceys kusiner , Stephanie 24, (gift med Mike sen oktober) och Jared 21, (som hade med sig sin kompis Philip) var ocksa dar sa jag hade nagra som var mer i min alder att hanga med, vilket var trevligt!

Annars hade vi stralande vader, ca 85-90 F varje dag! Och otroligt men sant sa brande jag mig inte sadar overdrivet mycket, utan bara lite lagom sadar, sa nu har jag en branna jag inte tror jag nagonsin haft sahar tidigt pa sommaren! nice! Kom tillbaka till ett underbart vader har i Chicago ocksa, sa det ar ju inte alltfor jobbigt!

Borjar jobba igen pa Mandag, men da borjar aven Camp, dvs att mina barn kommer vara i Camp 8:45-3:25 nat sant! hehe, sa det blir inte sadar overdrivet jobbigt! :D


Tisdag! haha...

Ja, da vart det tisdag och ledig dag igen!

Igar traffades jag och Kajsa...vi gick till stranden i HP med vara sallader och satte oss for att planera lite allt mojligt! Vi kom da med fasa pa att det endast e 4 veckor och 5 dagar (idag da) kvar tills vi aker till LA! och da bara 5 veckor tills hon aker hem! vilket bara ger mig nagra fler veckor, eftersom jag aker hem bara manaden efter henne! hmmm.... Men iaf sa e vi smastressade over att komma i form infor "the skinny bitch" city! haha....men 1 kg i veckan kanske inte e allt for mycket begart???

Sen pa torsdag kommer en av Jonas basta killkompisar over, Emil! Det ska bli sa himla kul att traffa honom! Dagen efter (fredag) hehe, ska jag och familjen Hashemi till Myrtle Beach!!! sa ja, beachdags redan! :)

RSS 2.0