The Fratellis - Henrietta




Hahahaha... Ja, för några dagar sen satt vi och pratade om att kolla upp sitt namn på tex. Google.... Jag gjorde det idag fast då på Youtube istället och då hittade jag den här låten "Henrietta"........

Idag - Tisdag 23 september

Idag är det "back to life" igen....Vardag.... Men inte vilken vardag som helst....nej för idag fyller ju Malin 20 år! Och igår fyllde Alex 22 år! Så ikväll blir det Storkalas i Villa 5! Jag har hört rykten om Frallor och Marrängsviss! :) det är ju aldrig fel faktiskt!
Men innan det ska vi träffas för första gången i vår smågrupp! det ska bli kul det med!!!

Sånglektion hade jag idag, liksom piano! Det är så himla kul att ha det igen! Känns verkligen att man saknat det och att det behövs! Det är alltid bra med feedback osv! :)

Annars kan jag inte beskriva hur underbart det är att ha gospelkör! Det är så himla härligt! Idag sjöng vi både det ena och det andra, det är både glädje och lite sorg också! Men o, så underbart det är!
Nej nu får det vara nog för idag!


Imogen Heap

Sorry, jag har varit väldigt seg på musikfronten känner jag, så nu tänkte jag bli duktig igen! Men jag har precis upptäckt en "ny" artist för mig. Imogen Heap. det var så att Fredrik i min klass tyckte att min sambo Sofie såg ut som henne. Och så kollade jag upp henne lite, och hon e äckligt  bra!!! Hon e Brittisk, från Essex och har ett väldigt unikt sound tycker jag... Väldigt kreativt...  Jag kan ofta tycka att mycket alternativt låter likt björk eller så, men jag tycker att Imogen har lyckats med sitt egna sound. Dessutom har hon störtskön stil.... Om hon är lik Sofie eller inte får ni själva bedömma!!!




Hide And Seek

Where are we? What the hell is going on?
The dust has only just begun to fall,
Crop circles in the carpet, sinking, feeling.
Spin me round again and rub my eyes.
This can't be happening.
When busy streets a mess with people
would stop to hold their heads heavy.

Hide and seek.
Trains and sewing machines.
All those years they were here first.

Oily marks appear on walls
Where pleasure moments hung before.
The takeover, the sweeping insensitivity of this
still life.

Hide and seek.
Trains and sewing machines. (Oh, you won't catch me around here)
Blood and tears,
They were here first.

Mmm, what you say?
Mm, that you only meant well? Well, of course you did.
Mmm, what you say?
Mm, that it's all for the best? Ah of course it is.
Mmm, what you say?
Mm, that it's just what we need? And you decided this.
Mmm what you say?
What did she say?

Ransom notes keep falling out your mouth.
Mid-sweet talk, newspaper word cut-outs.
Speak no feeling, no I don't believe you.
You don't care a bit. You don't care a bit.

You don't care a bit.

Ett kärlekshus i Glimåkra!!!!!

Hahahahhaa.... Jag har ju då fyllt 20!!! ojojoj, nu e man altlså inte tonåring längre!
Men men, så e det!

På min födelsedag blev jag först väckt av att några av tjejerna kom in och sjöng och gav mig frukost på sängen! Sen var det dags för en härlig dag! Jag önskade mig inget, utan framträdanden! På kvällen var det dags för kalas, med chokladkaka, Daimtårta, äppelkaka och marrängsviss! Helt underbart!
När killarna kom fick jag först lite födelsedagssång på trappan, sen fick jag en X-Man tidning och en CD!!!!
Då har dom alltså spelat in "En helt ny värld" men bytt ut hela texten så att den handlar om mig! Texten kommer vid ett senare tilfälle! Patience please! Men det var helt underbart! Sen fick jag två tovade armband av några, en dikt av Anna på skrivarlinjen! Men bäst av allt var gemenskapen!!!!

Sen nu i Fredags hade jag lite middag för mina vänner i Karlshamn! Vi hade riktigt trevligt! Jag fick ett roligt saltkar, två ljuslyktor typ, märkesschampoo & conditioner, en ekologisk lyxig chokladkaka, och av jasmine my love, fick jag en helg i GBG! och en samuel >ljungbladh skiva!!!! nej nu måste jag gå och förbereda släktkalaset! Familydinner e alltid nice!!!

RSS 2.0