Da var man i Sverige igen!

Jaaa, klockan 12 idag kom jag hem till Braxenvagen 22! Det kanns valdigt konstigt pa ett satt, men mest kanns det ju som vanligt! det e ju inte direkt sadar overdrivet mycket som hant!

Det som varit mest spannande hittills var nar jag skulle korastickshift efter ett ar med automat! hahahaha, hoppade fram nar jag startade men annars gick det faktiskt forvanansvart bra....det enda e ju att6 man maste koncentrera sig sa sjukt mycket mer an vad man har gjort med automat, sa nu blir det inga stressade maltider osv i bilen nar man kor! :P haha......mest stolt var jag att jag inte fick motorstopp en anda gang! hehe!

Sen pratade jag med Jasmine lite grann, kanns faktiskt bra att kunna vara i samma land som henne igen! :) har saknat henne en hel del ma jag saga! Sen overraskade Jonas mig! Gud, det kommer inte bli latt det har! Vi har ju setts nastan varje dag i ett ar, sa ja, det blir nagot nytt!

Sen kanns det valdigt konstigt att hora svenska runtomkring en, och prata svenska hela tiden! Jag saknar engelskan bara efter nagra timmar :P, tur att jag kopte tva engelska bocker pa O'Hare!

Nej, nu e d snart dags att ga och lagga sig, jag ska ju upp tidigt imorgon for att kora till mitt nya hem for ett ar, Glimakra! hmmmm, det ska verkligen bli spannande att se hur det kommer kannas att ga fran Storstad till halornas hala!!!

Oooups! upptackte att trotts svenskt tangentbord blev det inga åäö. sorry! det kommer val det med!

Jaaa, galet e det!

Nu e familjen antligen har! Och det var med nagra tarar i ogonvran som vi slangde oss om halsen pa varandra pa flygplatsen pa torsdagen! Sedan dess har vi hunnit med att ata pa cheesecake factory, ga pa woodfield och ata en hel del annat..... :)....

Alla killarna leker superbra ihop, och anton pratar bra engelska for sin alder! Dom e ju fortfarande lite jet-laggade sen resan och sa, men annars funkar allt bra!

Nagon shopping har det inte riktigt blivit annu, men imorgon bar det av mot Downtown Chicago. Vi ska ta ett sant GoChicagocard! Dvs att vi kommer in overallt gratis (typ) och att vi far hoppa fore i kon pa manga av stallena! Nice! 

Pa tisdag, som egentligen var min enda lediga dag ska vi dock ha Monty med hela dan typ, sa vi far se vad vi hittar pa! 

Nej nu maste jag sova! Godnatt! 


RSS 2.0